Οι 9 καλύτερες γονικές αμυχές για το 2023 που πρέπει να γνωρίζετε


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/saglikpersonelih/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Είναι πάντα καλή ιδέα να ανακαλύπτουμε γονεϊκές αμυχές που λειτουργούν, κάνουν τη ζωή μας πιο διαχειρίσιμη και παρέχουν τις καλύτερες ευκαιρίες για τις οικογένειές μας. Εάν είστε ιδιοκτήτης σπιτιού και γονέας, τώρα είναι η ώρα να κάνετε ό,τι είναι δυνατόν για να δώσετε στα παιδιά σας την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση. Αυτό σημαίνει προγραμματισμός για το κολέγιο, βοήθεια με τις εργασίες για το σπίτι και μια ντουζίνα άλλα πράγματα.

Γονείς αμυχές

Γονείς αμυχές που λειτουργούν

Συμμετέχουμε στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Amazon Services LLC, στο Skimlinks και σε άλλα Προγράμματα Συνεργατών. Προγράμματα διαφήμισης συνεργατών όπως αυτά μας παρέχουν ένα μέσο για να κερδίσουμε χρεώσεις με σύνδεση σε αυτούς τους συνδεδεμένους ιστότοπους χωρίς κόστος για εσάς. Ως συνεργάτες της Amazon, κερδίζουμε από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Ελέγξτε τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου Αποκάλυψης. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τον ιστότοπό μας.

Οι μαμάδες και οι μπαμπάδες στη δεκαετία του 2020 αντιμετωπίζουν ένα ευρύ φάσμα προκλήσεων. Αυτά περιλαμβάνουν την ενίσχυση της πιθανής τιμής πώλησης ενός σπιτιού, την ασφάλεια του και την προσθήκη βελτιώσεων φιλικών προς τα παιδιά. Επιπλέον, είναι σημαντικό να ανακαλύψετε τρόπους για να κερδίσετε χρήματα ενοικιάζοντας επιπλέον χώρο, ελαχιστοποιώντας τη χρήση ενέργειας, γνωρίζοντας τι να κάνετε σε περίπτωση πυρκαγιάς και προσθέτοντας ακίνητα στο επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο.

Ας το παραδεχτούμε. Το να μεγαλώσεις μια οικογένεια ή να μάθεις ποια γονεϊκά προγράμματα λειτουργούν καλύτερα δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση. Αλλά γι’ αυτό είναι απαραίτητο να μαθαίνουμε για τις επιλογές μας όταν σχεδιάζουμε το μέλλον για τις οικογένειές μας. Ανεξάρτητα από την ηλικία των παιδιών μας, όλοι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λίγη βοήθεια και καθοδήγηση. Αλλά, φυσικά, θέλουμε πιο διαχειρίσιμους και αποτελεσματικούς τρόπους για να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη και πιο παραγωγική.

Παρακάτω, θα ανακαλύψετε πολλές γονικές αμυχές για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη, ασφαλέστερη και πιο ανταποδοτική.

Γονείς αμυχές

1 – Εξερευνήστε την εκπαίδευση στο σπίτι

Μια από τις πιο μετασχηματιστικές κοινωνικές τάσεις της τελευταίας δεκαετίας είναι η κατ’ οίκον εκπαίδευση κίνηση. Τώρα νόμιμη στις περισσότερες πολιτείες, η εκπαίδευση των παιδιών στο σπίτι απογειώνεται. Εκατομμύρια γονείς επιλέγουν να μείνει ένας σύζυγος στο σπίτι για να διδάξει τα μικρότερα παιδιά. Στην ιδανική περίπτωση, η ρύθμιση δίνει στους γονείς πλήρη αυτονομία ως προς την επιλογή των σχολικών βιβλίων και του υλικού του μαθήματος.

Επιπλέον, ως εναλλακτική λύση στη δημόσια εκπαίδευση, η εκπαίδευση στο σπίτι έχει πολλαπλά πλεονεκτήματα, όπως καλύτερα τυποποιημένες βαθμολογίες εξετάσεων και προσωπική ασφάλεια. Εάν θέλετε να αποφύγετε να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας, είναι δυνατό να συνεργαστείτε με άλλους γονείς και να δημιουργήσετε ένα σχολείο γειτονιάς όπου ένας ενήλικας διδάσκει έως και δώδεκα παιδιά.

Επιπλέον, με τα παιδιά ως πρωταρχικό μας μέλημα, είναι σημαντικό να διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά μας λαμβάνουν την εκπαίδευση που χρειάζονται και τους αξίζει. Η εκπαίδευση στο σπίτι διασφαλίζει ότι τα παιδιά σας λαμβάνουν σωστή εκπαίδευση, που κατακλύζεται από ένα σύστημα που θέλει τον έλεγχο πάνω τους και τη μάθησή τους. Όσον αφορά τις γονεϊκές παραβιάσεις, η εκπαίδευση στο σπίτι παρέχει στην οικογένειά σας την εκπαίδευση που επιθυμείτε και δεν επιβάλλεται από την κυβέρνηση ή τις τοπικές υπηρεσίες μας.

2 – Αξιοποιήστε τα ίδια κεφάλαια για να πληρώσετε για το κολέγιο

Ένα από τα πράγματα που αρέσει στους γονείς να κάνουν είναι να βοηθούν τα παιδιά τους να πληρώσουν για το κολέγιο. Τα καλά νέα για τους ιδιοκτήτες σπιτιού είναι ότι η συσσωρευμένη μετοχή μπορεί να ολοκληρώσει τη δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εκατομμύρια μαμάδες και μπαμπάδες έχουν χρησιμοποιήσει HELOCs (πιστωτικές γραμμές μετοχικού κεφαλαίου κατ’ οίκον) για να αποκτήσουν πρόσβαση σε κεφάλαια που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να καλύψουν μέρος ή το σύνολο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ενός παιδιού. Με καλές γονικές αμυχές όπως αυτή, μπορείτε να αποφύγετε το άγχος της ανησυχίας για την πληρωμή για το κολέγιο στο δρόμο.

Η ιδιοκτησία ενός σπιτιού συνοδεύεται από ευθύνες, αλλά υπάρχουν εξίσου πολλές τα οφέλη του να είσαι ιδιοκτήτης. Τα περισσότερα σπίτια εκτιμούν την αξία τους με την πάροδο του χρόνου και είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για τους εργαζόμενους να δημιουργήσουν πίστωση, να δημιουργήσουν μακροπρόθεσμη οικονομική σταθερότητα και να έχουν ένα άνετο μέρος για να ζήσουν για όλη τους τη ζωή. Επιπλέον, η μόχλευση ιδίων κεφαλαίων για την κάλυψη των εξόδων κολεγίου είναι μια εναλλακτική λύση για τους νέους που λαμβάνουν δάνεια και αποφοιτούν με σημαντικό χρέος.

3 – Κάντε το σπίτι σας ασφαλές μέρος

Ποτέ μην υποθέτετε ότι το σπίτι σας είναι τόσο ασφαλές όσο χρειάζεται. Προστατέψτε τα παιδιά σας και τον εαυτό σας κάνοντας συγκεκριμένες ενέργειες. Στη δεκαετία του 2020, εκατομμύρια παιδιά με κλειδαριές φτάνουν σπίτι από το σχολείο πολύ πριν η μαμά και ο μπαμπάς τελειώσουν τη δουλειά. Συνήθως, αυτό σημαίνει ότι οι νεαροί ενήλικες περνούν μερικές ώρες χωρίς επίβλεψη ενηλίκου αρκετές ημέρες την εβδομάδα. Υπάρχει επίσης το θέμα της καθημερινής ασφάλειας.

Λοιπόν, τι μπορούν να κάνουν οι πολυάσχολες οικογένειες; Πρώτα, εγκαταστήστε έξυπνες κλειδαριές, ράβδους παραθύρων, φώτα ευαίσθητα στην κίνηση γύρω από την περίμετρο της κατασκευής και συναγερμούς που καλούν αυτόματα βοήθεια. Για παράδειγμα, ακόμη και συστήματα παρακολούθησης πολλαπλών καμερών είναι ένα παζάρι αυτές τις μέρες. Επιπλέον, το γενικό κόστος των οικιακών συσκευών ασφαλείας έχει μειωθεί σημαντικά την τελευταία δεκαετία.

4 – Αυξήστε την τιμή πώλησης του σπιτιού σας

Εάν σκοπεύετε να πουλήσετε σύντομα, προσπαθήστε να αυξήσετε την τιμή πώλησης του ακινήτου. Για παράδειγμα, εξετάστε το ενδεχόμενο να βάψετε τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό, να επισκευάσετε το δρόμο, να κάνετε μια γενική επισκευή του τοπίου στην μπροστινή αυλή, να ανακαινίσετε την κουζίνα, να αναβαθμίσετε τα μπάνια, να επισκευάσετε την οροφή, να κάνετε μια ενδελεχή επιθεώρηση HVAC ή να τοποθετήσετε μια μικρή πισίνα.

Φυσικά, προτού αποφασίσετε σε ποια έργα θα εστιάσετε, συμβουλευτείτε έναν τοπικό κτηματομεσίτη για να μάθετε ποιες βελτιώσεις μπορούν να προσφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα στη γειτονιά σας. Επιπλέον, αυτή είναι μια από τις πιο έξυπνες επενδυτικές στρατηγικές που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και μια από τις καλύτερες γονικές αμυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Ενεργειακά αποδοτικές ιδέες για τη βελτίωση του σπιτιού

5 – Προσθέστε άνεση με βελτιώσεις φιλικές προς τα παιδιά – Διασκεδαστικές αμυχές για γονείς

Τι κάνει για έναν άνετο χώρο διαβίωσης; Οι οικογένειες απολαμβάνουν άφθονη απόλαυση από βελτιώσεις και προσθήκες όπως πισίνες πάνω από το έδαφος, καταστρώματα αναψυχής, εξοπλισμός γυμναστηρίου στην πίσω αυλή, υδρομασάζ, γήπεδα μπάσκετ και πολλά άλλα.

Επιπλέον, ορισμένες βελτιώσεις φιλικές προς τα παιδιά είναι έργα DIY (κάντε το μόνοι σας) που δεν απαιτούν ειδικές δεξιότητες ή εργαλεία. Ωστόσο, σκεφτείτε να προσλάβετε έναν εργολάβο για μεγαλύτερες, πιο περίπλοκες εργασίες όπως η εγκατάσταση ενός καταστρώματος ή ενός υπέργεια πισίνα.

6 – Σταματήστε τη σπατάλη ενέργειας – Έξυπνες αμυχές για γονείς

Η ενέργεια κοστίζει χρήματα, που είναι ο κύριος λόγος για να αποφευχθεί η σπατάλη της. Το να είσαι γονιός σημαίνει κρατώντας χαμηλά τα έξοδα του νοικοκυριού και διαχειρίσιμο. Μπορείτε να το κάνετε αυτό προσθέτοντας ηλιακούς συλλέκτες στην οροφή, αντικαθιστώντας τον παλιό μετρητή με μια έξυπνη συσκευή, ελέγχοντας και αναβαθμίζοντας τη μόνωση γύρω από τη δομή και κάνοντας ενεργειακό έλεγχο για τον εντοπισμό περιοχών όπου ο εξωτερικός αέρας περνά απαρατήρητος. Με γονικές αμυχές όπως αυτή, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και να σταματήσετε να σπαταλάτε ενέργεια.

7 – Κάντε την πυρασφάλεια ένα οικογενειακό έργο

Η διατήρηση της ασφάλειας των παιδιών είναι πρωταρχικός στόχος όλων των μαμάδων και των μπαμπάδων. Για τους ιδιοκτήτες σπιτιού, είναι ζωτικής σημασίας να έχουν ένα καλά δοκιμασμένο σχέδιο πυρασφάλειας. Σε μια φλόγα, ακόμη και τα μικρά παιδιά πρέπει να ξέρουν τι να κάνουν και πώς να καλέσουν για βοήθεια. Οι μηνιαίες ασκήσεις σώζουν ζωές και προστατεύουν περιουσίες. Επιπλέον, παρακολουθήστε ένα διαδικτυακό μάθημα που διδάσκει την οικογενειακή πυρασφάλεια. Υπάρχουν δεκάδες μαθήματα χωρίς κόστος που μπορούν να παρακολουθήσουν οι οικογένειες μαζί.

Ρωτήστε τους τοπικούς υπαλλήλους του πυροσβεστικού σταθμού σας εάν διδάσκουν μια προσωπική τάξη. Πολλοί το κάνουν και είναι πολύ καλύτερες από τις διαδικτυακές εκδόσεις. Κάντε ασκήσεις τουλάχιστον μία φορά το μήνα και παρακολουθήστε ένα μάθημα CPR (καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση) από έναν τοπικό πάροχο. Κάποια εκπαίδευση ΚΑΡΠΑ συνοδεύεται από μια μικρή αμοιβή, αλλά η γνώση μπορεί να σώσει ζωές σε πυρκαγιά ή άλλο είδος έκτακτης ανάγκης όταν ένα άτομο πέσει αναίσθητο.

Επιπλέον, μην ξεχνάτε να αλλάζετε τις μπαταρίες συναγερμού καπνού κάθε χρόνο. Και εγκαταστήστε κορυφαία βαθμολογία Ανιχνευτές συναγερμού καπνού LCD και μονοξειδίου του άνθρακα για να κρατήσετε το σπίτι σας ασφαλές.

Γονείς αμυχές

9 – Προσθέστε ακίνητα στο επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο

Είτε ο φάκελος επένδυσής σας είναι αφιερωμένος αυστηρά στον πλούτο της συνταξιοδότησης είτε στο χρηματιστήριο, εργαστείτε για να συγκεντρώσετε μια ποικίλη ομάδα περιουσιακών στοιχείων. Μην υποθέσετε ότι η κατοχή μετοχών από 10 ή περισσότερες εταιρείες επιτυγχάνει τον στόχο. Αντίθετα, στοχεύστε να εξισορροπήσετε το χαρτοφυλάκιο με μετοχές, ακίνητα, πολύτιμα μέταλλα και εμπορεύματα, για παράδειγμα. Επιπλέον, τα περιουσιακά στοιχεία που βασίζονται σε ακίνητα, όπως οι μετοχές καταπιστεύματος επενδύσεων, έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα.

Όταν η χρηματιστηριακή αγορά βρίσκεται σε πτωτική φάση, τα ακίνητα τείνουν να έχουν καλή απόδοση. Φυσικά, υπάρχουν εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα, αλλά η ιδέα βασίζεται στο γεγονός ότι η ακίνητη περιουσία δεν είναι μια κατηγορία περιουσιακών στοιχείων που υποστηρίζεται από χαρτί, αλλά μια απτή. Ως εκ τούτου, οι γονείς θα πρέπει να προσέχουν ακόμη περισσότερο τις επενδύσεις τους γιατί υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα ένα μέρος ή όλο το κεφάλαιο να καταλήξει σε ένα κτήμα. Η ισορροπία, η επιμονή και η συμπερίληψη της ακίνητης περιουσίας είναι τρεις βασικές αρχές για την οικοδόμηση ενός υγιούς οικονομικού μέλλοντος.

Με εξαιρετικές γονικές αμυχές όπως αυτές, μπορείτε να προστατεύσετε την οικονομική και προσωπική ασφάλεια της οικογένειάς σας για χρόνια. Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνετε θετικές αλλαγές για να επωφεληθείτε εσείς και η οικογένειά σας για ένα ασφαλές μέλλον για όλους.

Τυχαία ευρήματα

Αν σας αρέσει να ανακαλύπτετε τυχαία ευρήματα, θα θέλετε να ακούσετε για τα πέντε που βρήκαμε, δοκιμάσαμε και τώρα ορκιζόμαστε και αγαπάμε. Ενώ λατρεύουμε τα προϊόντα από στόμα σε στόμα, το να βρίσκουμε εν κινήσει προϊόντα που αποδείχτηκαν φύλακες είναι συναρπαστικό. Έχετε ακούσει ποτέ κάποιον φίλο να μιλάει συνέχεια για ένα νέο κραγιόν που σκόνταψε και ήξερε ότι έπρεπε να το δοκιμάσετε; Αυτά τα τυχαία ευρήματα γίνονται συχνά μερικά από τα καλύτερα προϊόντα που γνωρίζουμε και αγαπάμε σήμερα.

Συμμετέχουμε στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Amazon Services LLC, στο Skimlinks και σε άλλα Προγράμματα Συνεργατών. Προγράμματα διαφήμισης συνεργατών όπως αυτά μας παρέχουν ένα μέσο για να κερδίσουμε χρεώσεις με σύνδεση σε αυτούς τους συνδεδεμένους ιστότοπους χωρίς κόστος για εσάς. Ως συνεργάτες της Amazon, κερδίζουμε από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Ελέγξτε τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου Αποκάλυψης. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τον ιστότοπό μας.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/saglikpersonelih/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply